• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Plastic kerstballen bedrukt
Plastic kerstballen bedrukt

Plastic kerstballen bedrukt met jouw logo of kerstwens

Ontdek hier ons uitgebreide assortiment aan plastic kerstballen, het ideale geschenk voor de wintermaanden. Deze kerstballen kunnen worden bedrukt volgens jouw wensen, zodat je een persoonlijke kerstbal in de kerstboom van je relaties kunt hangen. Stuur ons je logo en wij maken gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kun je je logo uploaden en je voorkeuren aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons jouw wens.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedrukte plastic kerstballen

Op zoek naar bedrukte of onbedrukte plastic kerstballen? Dan ben je hier bijna aan je eindbestemming. Kies voor één of meerdere modellen en bestel eenvoudig via onze website. Onze drukkerij heeft ruime ervaring en is bereid om je bestelling zo snel mogelijk uit te voeren. De kerstballen kunnen rondom worden bedrukt, waarmee jouw kerstboom gepersonaliseerd wordt. Dit is niet alleen leuk voor op kantoor, maar kan ook een positief imago bij jouw klanten bevorderen. De kerstballen kunnen ook als versiering dienen. Er is meer mogelijk dan je denkt als het gaat om kerstballen.

Plastic kerstballen bedrukken

De plastic kerstballen kunnen full colour bedrukt worden, waardoor ze geheel gepersonaliseerd worden. Wat je op de kerstballen wilt laten bedrukken, bepaal je helemaal zelf. Het is belangrijk om duidelijk te laten weten wat je precies wilt bedrukken. Wij beginnen pas met bedrukken na jouw goedkeuring van een digitaal drukproef. In deze proef zie je waar en hoe de opdruk wordt bedrukt. De positie en de grootte van de opdruk worden in deze proef getoond.

Keuzes

Er zijn genoeg keuzes in grootte en kleur. De maten variëren van 6 tot 10 cm. De meest gangbare kleuren zijn rood, zilver en goud. De plastic kerstballen zijn minder snel breekbaar dan glazen kerstballen en gaan daarom ook extra lang mee.

Verzending kerstballen

Je kunt zelf aangeven hoe de kerstballen verpakt moeten worden. Er zijn in totaal vijf keuzes:

  • Per stuk in een doosje
  • Per stuk in een tube
  • Per 2, 4 of 5 stuks in een doosje

Doos/tray verpakking

De bezorgtermijnen van bedrukte kerstballen vereisen uiteraard meer tijd dan onbedrukte kerstballen. De onbedrukte kerstballen kun je binnen 5 werkdagen verwachten. Met bedrukking is de levertijd 7 tot 14 werkdagen. De minimale afname is meestal 50 stuks.