• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Plastic kerstballen bedrukt
Plastic kerstballen bedrukt

Plastic kerstballen bedrukt met uw logo of kerst wens?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende plastic kerstballen. Deze kerstballen zijn het leukste geschenk voor de wintermaande. Deze plastic kerstballen zijn te bedrukken aan de hand van uw wensen. Zo kunt u een persoonlijke kersbal in de kerstboom van uw relaties hangen. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Bedrukte plastic kerstballen


Op zoek naar bedrukte of onbedrukte plastic kerstballen? Dan bent u hier vlakbij uw eindbestemming. Kies voor één of meerdere modellen en bestel eenvoudig via onze website. Onze drukkerij is ervaren en is bereid om uw bestelling zo snel mogelijk uit te voeren. De kerstballen kunnen rondom worden bedrukt, waarmee uw kerstboom gepersonaliseerd wordt. Voor op het kantoor is dit leuk, maar ook bij uw klanten kan dit ook een positief imago bezorgen. Tevens kunnen de kerstballen ook als versiering dienen. Er is meer mogelijk dan je denkt als het gaat om kerstballen.

Plastic kerstballen bedrukken
De plastic kerstballen hebben de mogelijkheid om full colour bedrukt te worden, waardoor zij geheel gepersonaliseerd worden. Wat u op de kerstballen wil laten bedrukken, bepaalt u geheel zelf. Het is hiervoor wel belangrijk om duidelijk te laten weten wat u precies wil bedrukken. Wij zullen pas beginnen met bedrukken als u een akkoord gegeven heeft. Dit gaat aan de hand van een zogenaamd digitaal drukproef. In deze proef is te zien waar en hoe de opdruk wordt bedrukt. De positie en de grootte van de opdruk worden in deze proef getoond.

Keuzes
Er zijn genoeg keuzes in grootte en kleur.  De maten variëren van 6 tot 10 cm. De meest gangbare kleuren zijn rood, zilver en goud. De plastic kerstballen zijn minder snel breekbaar dan de glazen kerstballen en gaan daarom ook extra lang mee.

Verzending kerstballen
Zelf kunt u aangeven hoe de kerstballen verpakt moeten worden. In totaal zijn er vijf keuzes:
•    Per stuk in een doosje
•    Per stuk in een tube
•    Per 2, 4 of 5 stuks in een doosje
•    Doos/tray verpakking

De bezorgtermijnen van bedrukte kerstballen bedraagt uiteraard meer tijd dan onbedrukte kerstballen. De onbedrukte kerstballen kunt binnen 5 werkdagen verwachten. Met bedrukking is de levertijd 7 tot 14 werkdagen. De minimale afname is meestal 50 stuks.