• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Glazen kerstballen met opdruk
Glazen kerstballen met opdruk

Glazen kerstballen bedrukken, in alle kleuren snel geleverd


Welkom op onze pagina waar je ons exclusieve aanbod van glazen kerstballen kunt verkennen. Deze elegante kerstballen zijn perfect voor het toevoegen van een persoonlijke touch aan jouw kerstboom, zowel thuis als op kantoor. Onze kerstballen bieden niet alleen een esthetische verrijking van jouw decoratie, maar kunnen ook bijdragen aan een positief imago bij jouw klanten.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Verschillende soorten en maten

Onze glazen kerstballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 6 tot 10 centimeter, en in de meest populaire kerstkleuren: rood, zilver en goud. Ondanks dat ze breekbaar zijn, bieden ze een luxere uitstraling dan kerstballen van plastic en zijn ze vaak zwaarder. We bieden een geselecteerd assortiment om de keuze eenvoudig te houden, maar we zijn ervan overtuigd dat we alles hebben wat je zoekt voor jouw kerstversiering.

Personalisatie door bedrukking

Laat jouw creativiteit de vrije loop en personaliseer de glazen kerstballen rondom met jouw eigen ontwerp. Of het nu gaat om je bedrijfslogo, een warme kerstboodschap of een uniek ontwerp, je bepaalt zelf wat er op de kerstballen bedrukt wordt. Het drukproces begint pas na jouw goedkeuring van de digitale drukproef, waarin de positie en grootte van jouw opdruk duidelijk worden getoond.

Verpakking opties en verzending

Je kunt zelf kiezen hoe je de kerstballen verpakt wilt hebben. De opties variëren van individuele verpakkingen in een doosje of tube tot meervoudige verpakkingen in een doos voor 2, 4 of 5 stuks, tot een doos/tray verpakking voor grotere aantallen. Deze flexibele verpakking opties maken onze kerstballen ideaal voor zowel persoonlijk gebruik als voor zakelijke geschenken.

Levertijd en bestelgegevens

De levertijd voor onbedrukte kerstballen is ongeveer 5 werkdagen. Voor bedrukte kerstballen bedraagt de levertijd ongeveer twee weken, wat de tijd weerspiegelt die nodig is voor het zorgvuldig aanbrengen van jouw unieke bedrukking. De minimale afname voor onze glazen kerstballen is 250 stuks, wat ze uitstekend geschikt maakt voor grootschalige decoraties of als zakelijke geschenken tijdens de feestdagen.

Kies voor kwaliteit en stijl

Kies dit jaar voor een stijlvolle kerst met onze bedrukte glazen kerstballen. Perfect voor het versterken van jouw merkidentiteit of het creëren van een onvergetelijke feestsfeer. Ontdek de mogelijkheden en maak deze kerst onvergetelijk met een persoonlijke touch.