• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Glazen kerstballen met opdruk
Glazen kerstballen met opdruk

Glazen kerstballen bedrukken, in alle kleuren snel geleverd.

Producten

Bedrukte glazen kerstballen
Op deze pagina ziet u ons aanbod van glazen kerstballen. Deze kerstballen kunnen rondom bedrukt worden, waarmee uw kerstboom een persoonlijke twist krijgt. Voor op het kantoor is dit leuk, maar ook bij uw klanten kan dit een positief imago bezorgen. Tevens kunnen ze ook als versiering dienen. Door een grote kerstboom met uw kerstballen voor uw winkel te plaatsen bijvoorbeeld.

Verschillende soorten

De glazen kerstballen zijn er in verschillende kleuren en maten. De maten variëren van 6 tot 10 centimeter. De meest gangbare kleuren zijn rood, zilver en goud. De glazen kerstballen zijn breekbaar, maar geven een luxere uitstraling dan plastic kerstballen en zijn ook vaak zwaarder. Het kiezen van de juiste kerstbal is eenvoudig, omdat wij niet teveel diverse modellen aanbieden. Echter durven wij te zeggen dat wij alles hebben wat u zoekt!

Glazen kerstballen bedrukken

De glazen kerstballen kunnen rondom worden bedrukt, waardoor zij geheel gepersonaliseerd worden. Wat u op de kerstballen bedrukt wil hebben, bepaalt u helemaal zelf. Hiervoor is het wel belangrijk om duidelijk aan te geven wat u precies wil bedrukken. Wij starten pas met bedrukken als u een akkoord heeft gegeven. Dit gaat met behulp van een zogenaamd digitaal drukproef. In deze proef is te zien hoe en waar de opdruk wordt bedrukt. De positie en de grootte van de opdruk worden in deze proef getoond.

Verzending kerstballen
U kunt zelf aangeven hoe u de kerstballen verpakt wil hebben. Er zijn in totaal vijf keuzes:
•    Per stuk in een doosje
•    Per stuk in een tube
•    Per 2, 4 of 5 stuks in een doosje
•    Doos/tray verpakking

De levertijd van bedrukte kerstballen bedraagt uiteraard meer tijd dan onbedrukte kerstballen. Voor onbedrukte kerstballen kunt de bestelling binnen 5 werkdagen verwachten. Met bedrukking is de levertijd ongeveer twee weken. De minimale afname is meestal 250 stuks.