Welke soorten kerstballen hang je in de kerstboom?

Kerstballen bedrukken

Hij komt er weer aan! De gezelligste tijd van het jaar op zowel de werkvloer als thuis. Kerst is een feestdag die bijna in elke huiskamer wordt gevierd. Dan kunt u als bedrijf natuurlijk ook niet achter blijven. Een bedrukte kerstbal is daarbij ook nog eens een leuk relatiegeschenk die vele mensen wel zullen gebruiken. Kerstballen bedrukken is voor een bedrijf de ideale kans om aan haar naamsbekendheid te werken. Het is een hele simpele en snelle manier van promotie en daardoor ook het ideale promotieartikel. Voordat u gaat shoppen voor bedrukte kerstballen is het misschien handig om erachter te komen welke kleuren kerstballen u kunt laten bedrukken.
 

Welk formaat kerstballen kunt u bedrukken.

Kleine glazen kerstballen bedrukken        Medium glazen kerstballen bedrukken
Diameter: 6 cm                                                 Diameter: 7 cm
Grote glazen kerstballen bedrukken
Diameter: 8 cm
Kleine plastic kerstballen bedrukken        Medium plastic kerstballen bedrukken
Diameter: 6 cm                                                  Diameter: 8 cm
Grote plastic kerstballen bedrukken
Diameter: 10 cm

 

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

Begin met shoppen en ontvang een gratis powerbank bij uw bestelling.

Hoe kunt u de kerstballen bedrukken

Click op de kerstbal die u wilt bedrukken voor meer informatie

kerstballen bedrukkenkerstbal bedrukkenbedrukte kerstballenbedrukte kerstballen

Hoe u uw kerstbal bedrukt wilt hebben hangt enorm af van de kleuren en uw logo. U kunt op verschillende manier uw kerstballen laten bedrukken. Als u bijvoorbeeld meerdere kleuren wilt gebruiken zult u niet de kerstbal volledig rondom kunnen bedrukken.  

Glazen full colour bedrukte kerstbal

De glazen kerstbal met full colour opdruk kunt u in elke kleur die u maar wilt laten bedrukken. De bedrukking wordt door middel van tampondruk aangebracht. Het speciale bij het bedrukken van een glazen kerstbal is dat er een techniek wordt gebruikt die meer glans aan de kerstbal aanbrengt. Deze techniek heet glittersneeuw effect en laat de glazen kerstbal echt glimmen. De glazen kerstballen worden van hardglas gemaakt waardoor deze moeilijker te breken zijn.

Glazen volledig rondom bedrukte kerstbal

De glazen volledig rondom bedrukte kerstbal kunt u in 1 kleur bedrukken. Deze bedrukking is volledig rondom mogelijk op de kerstbal omdat er maar van 1 kleur gebruikt wordt gemaakt. Ook bij deze glazen kerstbal kunt u gebruik maken van het glittersneeuw effect. De glazen kerstballen worden van hardglas gemaakt waardoor deze moeilijker te breken zijn.

Glazen in 2 of 3 kleuren bedrukte kerstbal

De glazen in 2 of 3 kleuren bedrukte kerstbal kunt u in meerder kleuren laten bedrukken. U vindt deze kerstballen in 3 verschillende formaten (klein, medium en groot). De bedrukking wordt aangebracht door middel van tampondruk. Ook bij deze glazen kerstbal wordt gebruik gemaakt van het glittersneeuw effect De glazen kerstballen worden van hardglas gemaakt waardoor deze moeilijker te breken zijn.

Plastic bedrukte kerstbal

De plastic bedrukte kerstbal is onbreekbaar en zeer stevig gemaakt. Deze plastic kerstbal kunt u in drie verschillende formaten bedrukken(6 cm, 8 cm, 10 cm). Deze plastic kerstballen zijn te bedrukken tot 4 verschillende kleuren dus u kunt op veel verschillende manier uw plastic kerstbal bedrukken. De bedrukking wordt door middel van tampondruk aangebracht.
Wanneer u veel met kinderen of dieren te maken heeft in een huishouden is het handiger om te kiezen voor een plastic kerstbal. Deze kerstbal is haast onbreekbaar en dus dier en kindbestendig.

Meer informatie

Kooptips                                                                  

Product informatie

28-10-2015 door