Glazen kerstballen zelf ontwerpen en bedrukken, dat kan allemaal online!

In de maanden november en december krijgen wij bij Kerstballenman altijd heel veel aanvragen binnen voor het bedrukken van kerstballen. Hierbij zijn de meeste mensen die binnenkomen altijd zeer verrast over de mogelijkheden die kerstballenman kan aanbieden. Bij het bedrukken van de glazen kerstballen is namelijk alles mogelijk wat u maar kunt bedenken. U kunt een full colour foto bedrukken op de kerstbal of een 1 kleur logo volledig rondom de glazen kerstbal drukken. Het enige wat u moet doen is aan ons aangeven welke afmeting glazen kerstbal u wilt. 

bedrukte glazen kerstballen

Glazen kerstballen online bedrukken, hoe het werkt!

Glazen kerstbal bedrukken

Vorig jaar hebben wij al voor u een duidelijk stappenplan gemaakt voor het bedrukken van de glazen kerstballen. Bekijk het stappenplan voor bedrukte glazen kerstballen. Dit stappenplan geeft een heel duidelijk overzicht hoe wij te werk gaan. Echter is er wel iets veranderd sinds vorig jaar. Er zijn namelijk nieuwe kleuren beschikbaar voor de bedrukte glazen kerstballen. Om u toch beter te kunnen helpen kunt u ook onderstaand filmpje doornemen waardoor u goed geïnformeerd bent. 

 
 

Nieuwe kleuren voor bedrukte glazen kerstballen

In de zomerperiode hebben we bij kerstballenman niet stilgezeten en zijn we gaan experimenteren met de kleuren voor de kerstballen. We hebben dan ook nieuwe kleurencombinaties gevonden en kunnen u nieuwe kleuren aanbieden voor de glazen kerstballen. Bent u nieuwsgierig welke kleuren u kunt gebruiken bij het bedrukken van de glazen kersballen? bekijk dan onderstaande afbeeldingen.
Kerstballen bedrukken
Kleuren glazen kerstballen

Levertijd van de bedrukte glazen kerstballen

Doordat u de kerstballen geheel zelf kunt ontwerp en bedrukken is de levertijd van deze bedrukte kerstballen langer dan u gewend bent. Let dan ook goed op dat u bijtijds uw glazen kerstballen laat bedrukken. De levertijd van de bedrukte glazen kerstballen bedraagt ongeveer 3 weken na goedkeuring op de drukproef. Wilt u de kerstballen toch zelf ontwerpen maar heeft u haast bij de levering? Neem dan contact met ons op voor een snelle levering van de bedrukte glazen kerstballen. 
Bedrukte glazen kerstbal

Wilt u andere kerst artikelen bedrukken?

De glazen kerstballen hebben dus een lange levertijd. Bent u op zoek naar een kerstgeschenk dat u snel geleverd kunt krijgen? Bekijk dan eens ons assortiment kerstgeschenken die u snel kunt laten bedrukken. Wat dacht u bijvoorbeeld van kerstmutsen bedrukken, deze kennen een levertijd van 7 werkdagen na goedkeuring op de drukproef. Heeft u nog vragen over de bedrukte glazen kerstballen, of wilt u meer informatie? neem dan contact met ons op via: 
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: +31(0)35-6956000
Chat op de website
Kerstbal full colour bedrukken
27-07-2017 door